Utvändig tvätt
Avfettning, schamponering, spolning och torkning.
 
Örebro Tvättdepå

Motortvätt
Rengöring av bilens motorutrymme samt skyddsvaxning.
 

Invändig rengöring
Dammsugning, Invändig fönsterputs, Invändig dammtorkning, enkel fläckbortagning och spolning av gummimattor.
 

Heltvätt
Avfettning, schamponering, fälgrengöring, dammsugning, spolning av mattor, rengöring av paneler, dörrfalsar, fönstertvätt och torkning.
 

Polering & Vaxning
Polering & Vaxning innebär att bilen avfettas och görs riktigt ren. Eventuella beläggningar på lacken tas bort. Sedan maskinpoleras bilen så oxid & ytliga repor försvinner. Till sist läggs ett skyddande vax på lacken. Fönster, däck/fälgar och gummilister fräschas också upp. Stenskott läggs i.
 

Helrekond
Förutom polering och vaxning behandlas dessutom bilens interiör. Här ingår fönsterputsning, dammsugning och rengöring av instrumentpanel och övriga plastdetaljer. Motortvätt och dörrfalser görs rena.
 

Luktsanering
Dålig lukt i bilen eller från klädsel kan tas bort. Röklukt, mögel och annan odör behandlas genom ozon eller foggning av utrymmet. Dessa behandlingar bryter ner den dåliga lukten.
 

Kemtvätt säten/golv
Klädsel eller golv som är nedsmutsad eller som har blivit nerspilld kan göras ren igen genom kemtvätt.
 

Skinnbehandling
Skinn och läder i bilen bör behandlas regelbundet för att inte torka ut och spricka. Skinnbehandlingen rengör skinnet och gör det mjukt. Dessutom får det en impregnerande effekt.

 Lack Försegling med silver seal Nano 2K                                                                                              

Autosmart har med ny teknik tagit fram ett modernt system för lackförsegling med silver Seal Nano 2K.Silver Seal Nano 2K erbjuder ett starkt och mycket långvarigt skydd mot UV-ljus, Kemikalier, salt och fukt samt ger/bibehåller ett mycket högt glanstal.Även om skydsfaktorn finns under en lång tid, så minskar ofta det ytskikt, som gör att bilen är lätt att tvätta. Man bör därför göra en årligt översyn där det ofta räcker med att lägga ett nytt toppskikt.